Event: 24 uur fietsen in Eggert voor Kika Kinderkankervrij

23 november 2017
Event: 24 uur fietsen in Eggert voor Kika Kinderkankervrij

Jessica de Jong en Frank Broekema fietsen 24 uur lang voor Kika Kinderenkankervrij!

Op donderdag 23 november om 9.00 uur starten Jessica de Jong & Frank Broekema met een bijzondere actie. Zij gaan namelijk 24 uur lang non-stop fietsen in Winkelcentrum Eggert voor het goede doel Kika kinderenkankervrij! Op vrijdag 24 november rond 8.45 uur zal Dennis van der Geest hen in de laatste meters begeleiden naar de ‘eindstreep’.

Wereldhave steunt deze actie graag en doneert daarom €1,- voor Kika Kinderenkankervrij voor iedere nieuwe Facebookpaginalike tijdens de actieperiode van 24 uur. Met een max. bedrag van maar liefst € 5000,-!

Steun deze actie dus en like de Facebookpagina van winkelcentrum Eggert!
www.facebook.com/EggertWinkelcentrum

Steun de 24 uur fiestactie en doneer mee!

De actie is ‘live’ te volgen via een Facebook livestream op de pagina van Winkelcentrum Eggert. Je kunt Jessica en Frank op diverse wijze steunen;

  • Door een stukje mee te fietsen op het podium in Winkelcentrum Eggert
  • Door geld te doneren in de donatiebus in Winkelcentrum Eggert
  • Moedig ze aan door een reactie te plaatsen tijden de livestream
  • Door de Facebookpagina van Winkelcentrum Eggert te ‘liken’ gedurende deze actie

Kika Kinderkankervrij

Kika heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. De organisatie Giro di Kika zet zich hiervoor in door fietsfanaten gesponsorde tochten te laten afleggen en hiermee geld binnen te halen voor dit mooie doel.

Team QUATTRO TEMPO

Fietsfanaten en voormalige topsporters Jessica de Jong en Frank Broekema zetten zich al jaren in voor Kika. Dit doen zij al vier jaar samen en fietsen dit jaar onder de naam ‘Team QUATTRO TEMPO’. Maar ze zijn nog lang niet klaar. In juni 2018 fietsen ze voor Kika 1000 km in zes dagen door de bergen van Italië! Ga voor meer informatie naar www.girodikika.nl/quattro-tempo

 

(Her)opening Winkelcentrum Eggert en opening Sportsworld

Winkelcentrum Eggert is afgelopen jaar flink aangepakt en gerenoveerd waardoor er nu een prachtig winkelcentrum staat. Een groot deel van het centrum was al geruime tijd klaar, maar met de komst van sportketen Sportsworld is het centrum helemaal af. Om dit te vieren organiseert winkelcentrum Eggert een bijzonder (her)openingsweekend met diverse activiteiten. Zo zal Sportsworld op spectaculaire wijze geopend door een act met medewerking van o.a. oud-topsporters Dennis van der Geest en Renske Endel. Daarnaast komt op zaterdag 25 november de familie Roelvink langs voor exclusieve meet & greet en een optreden van vader Dries Roelvink. Maar er gebeurt nog veel meer in ‘het Eggert’. Zo is vrijdagavond ook nog Black Friday Night met mooie acties en divers entertainment.