Event: Openingsweekend van het vernieuwde Eggert

23 november 2017 25 november 2017
Event: Openingsweekend van het vernieuwde Eggert

Na een intensieve bouwperiode is het zover: het vernieuwde Eggert is af en het is fantastisch geworden! We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen het compleet vernieuwde winkelcentrum graag aan iedereen laten zien.

Tijdens het openingsweekend van 23 t/m 25 november zullen er verschillende feestelijke activiteiten plaatsvinden in en rondom Winkelcentrum Eggert. We lichten het programma hieronder graag voor je uit.

Fietsen voor KiKa

Op donderdag 23 en vrijdag 24 november gaan Jessica de Jong en Frank Broekema afwisselend 24 uur achter elkaar fietsen op het Eggertplein. Met een donatie steun je de stichting KiKa. Volg jij ook de livestream op Facebook

Opening Sportsworld        

Op vrijdag 24 november opent Sportsworld haar deuren! De sport megastore wordt officieel geopend tijdens een spetterende openingsact waarbij Dennis van der Geest de gastheer zal zijn. DJ DNS en Urban e-Motion voeren een hele gave show op. Ook zal oud top turnster Renske Endel iedereen verbazen met haar bijzondere act.

Black Friday Night 

Op vrijdagavond 24 november kun je tijdens de Black Friday Night extra lang shoppen. De winkels zijn namelijk tot 23:00 uur geopend! Deze avond staat in het teken van fashion, muziek en entertainment. Het shoppen wordt extra leuk met de Black Friday kortingen die je ontvangt in de winkels!

Dave, Donny & Dries Roelvink

Op zaterdag 25 november komt niemand minder dan de familie Roelvink naar Winkelcentrum Eggert! Vanaf 15:00 uur kun je Dave en Donny ontmoeten tijdens een Meet & Greet! Vervolgens zal Dries Roelvink om 16:00 uur nog een spetterend optreden verzorgen. 

Kom jullie ook de opening vieren?