Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Event: Summer Night Shopping!

29 juni 2018 - 29 juni 2018

Niet zomaar een koopavond, maar extra lang shoppen tot 23.00 uur! Dat kan op vrijdag 29 juni in het winkelcentrum en in de binnenstad.

Summer Night Shopping in Purmerend

Tijdens de Summer Night Shopping op 29 juni is er van alles te doen in en om het winkelcentrum. Zo komen de inmiddels bekende festivaldieren van pretvormer naar Eggert en zijn er fijne winkelacties. In de binnenstad van Purmerend is ook van alles te doen, check de volledige planning hier!

Toffe acts

Natuurlijk is er ook genoeg muzikaal entertainment aanwezig, zo komt sfeermaker Trafassi tussen 22:00 en 22:30 uur een leuk feestje bouwen op het speelplein! Daarnaast zullen er ook spectaculaire dansoptredens zijn van Dance Center Dynamic van 19:30 tot en met 21:30 uur op het speelplein en zijn er toffe DJ's die heerlijke zomerse deuntjes draaien.

Fijne winkelacties

Naast al het toffe entertainment, doen de volgende winkels ook graag mee met fijne winkelacties om er voor jullie een spetterende Summer Night Shopping van te maken.

Zo heeft Hema het rad van fortuin in de winkel, de Nelson winkel is speciaal voor deze avond feestelijk aangekleed en bij Steps hebben ze naast lekkere hapjes en drankjes ook doosjes met geurvellen die je ontvangt bij een aankoop vanaf €60,-.

C&A ontvangt jullie graag met een drankje bij de ingang, bij Didi krijg je maarliefst 20% korting op de nieuwe collectie en 10% korting op de uitverkoop. Jamin heeft ook heerlijke acties voor jullie: vanaf 19:00 uur 25% korting op het schepsnoep (vanaf 500gram), 10% korting op schepchocolade, 3 Twizzl's halen en maar 2 betalen. Ook maak je bij besteding van €5,- kans op 1 min gratis snoepscheppen

De moorkoppen bij Mastenbroek zijn tijdens Summer Night Shopping verkrijgbaar voor €1,- en er is een proeverij in de winkel. Bij Care by Dio kan je 3 Food2Smile snoepjes (suikervrij) halen en hoef je er maar 2 te betalen. Biologische tandenborstels van Bio Brush 2 voor €5,- en Doppers voor maar €10. Daarnaast hebben ze ook nog een testbar met biologische zonnebrand en een proeverij van orange fit (plantaardige proteïne). 

Bij Xenos is er lekkere popcorn & limonade verkrijgbaar en zullen er leuke winkelkortingen zijn. Bij D-Reizen zullen ze het zogenaamde vliegtuigspel spelen!