Nieuws: Kerstcadeau Tips

15 november 2018
Nieuws: Kerstcadeau Tips

Nog iets meer dan een maand en dan is het Kerst! Tijd voor glühwein, de boom optuigen en… Kerstcadeautjes kopen! Vind jij dat elk jaar ook zo lastig? En wil je er het liefst zo snel mogelijk van af zijn? Dan hebben wij een paar tips voor je!

Tip 1: Begin op tijd

Niemand wil last minute nog op zoek gaan naar een hele berg cadeaus om er vervolgens achter te komen dat alles van jouw lijstje is uitverkocht. Daarom is het fijner om op tijd te beginnen met shoppen! Probeer bijvoorbeeld begin december een shopdag in te plannen. Mocht je dan nog iets missen, dan heb je ruim de tijd om dit nog aan te schaffen.

Tip 2: Lijstjes, lijstjes, lijstjes!

Als je het moeilijk vindt om zelf cadeautjes te bedenken voor je vrienden of familie, vraag dan of ze jou een verlanglijstje kunnen sturen. Heb je alle lijstjes verzameld? Dan kun je de items inplannen in bijvoorbeeld verschillende categorieën of winkels zodat, wanneer je op pad gaat, je snel en gemakkelijk alles bij elkaar shopt!

Tip 3: Ken je prijzen

December is al een dure maand, dus het is fijn om te besparen waar dit mogelijk is. Handig is daarom om van tevoren op internet of in de actiefolders de prijzen van jouw cadeaus te vergelijken bij verschillende winkels. Zo weet je waar je terecht kan voor de goedkoopste prijs en ben je gelijk op de hoogte van andere leuke kerstacties!

Tip 4: Plan je route

Als je écht snel klaar wilt zijn, is het slim om van tevoren je looproute te bepalen. Dit kun je gemakkelijk doen met onze plattegrond. Zo blijf je gefocust en word je niet afgeleid door andere leuke winkels in ons centrum. 

Tip 5: Enjoy!

Als je bovenstaande tips volgt, komt het vast goed met jouw kerstinkopen. Mocht het nou niet lukken met een cadeau, maak je dan geen zorgen! Het belangrijkste is natuurlijk dat jij kunt genieten van de feestdagen en ja, ook van alle drukte eromheen. Succes! 

Wees van harte welkom in winkelcentrum Eggert voor alle kerstinkopen.