Event: Vier Sinterklaas in Eggert!

19 november 2017 29 november 2017
Event: Vier Sinterklaas in Eggert!

In Winkelcentrum Eggert zijn er tal van leuke activiteiten rondom de Sint, die je niet wilt missen als ouder en kind!

19 nov | Sint & Piet spellen

Vandaag is de intocht van de Sint en zijn Pieten. Dit laten we natuurlijk niet aan ons voorbij schieten! In Winkelcentrum Eggert zijn er van 13:00 tot 17:00 uur leuke Sint & Piet spellen, waar we jullie wat meer over zullen vertellen. Knutsel je eigen schoentje en zing met ons ‘Sinterklaas Kapoentje’. Is je schoentje af, dan mag je deze in het winkelcentrum zetten. Wij zullen er heel goed op letten! Wie weet is jouw schoentje tijdens het grote Sinterklaasfeest wel gevuld... Heb je nog heel even geduld?

26 nov | Bezoek Sint & Piet

De Sint heeft het al lang geleden genoteerd in zijn grote boek. Hij brengt samen met zijn Pieten op koopzondag 26 november de gehele middag een bezoek! Sinterklaas zal rond 12:30 uur in het winkelcentrum arriveren. Komen jullie je ook amuseren?

29 nov | Het Grote Sinterklaasfeest

Woensdag 29 november is de dag, dat je samen met Sinterklaas feesten mag! In het winkelcentrum vieren we weer het traditionele Sinterklaasfeest, daarbij genieten de kids het allermeest. Kom je ook gezellig zingen, dansen en pepernoten smullen? De Pieten zijn hun jute zakken alvast met lekkers aan het vullen! We verwelkomen je graag vanaf 13:00 uur met een lach en om 17:00 uur zeggen we de Sint weer gedag!

Kom jij ook genieten, samen met de Sint en zijn Pieten?