Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Vier de liefde in 't Eggert!

1 februari 2020

Vier de liefde in 't Eggert!

De meest romantische tijd van het jaar staat weer voor de deur. Nog maar eventjes tot het Valentijnsdag is! Het draait natuurlijk allemaal om het gebaar op deze liefdevolle dag, maar een klein cadeautje kan nooit kwaad. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt met de leukste cadeaus die je kunt geven/krijgen. 

1. Romantisch diner

Het klinkt misschien heel cliché, maar een heerlijke lunch of diner is altijd een veilige keuze op Valentijnsdag, want je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Je bent gezellig met zijn tweeën en er kan heel de avond gepraat worden onder het genot van een hapje en een (alcoholisch) drankje. In 't Eggert zijn er onwijs veel leuke restaurants en lunchtentjes. Zo kun je terecht bij Warrie Knarrie, Doppio of Moccano.

2. Sieraden

Ook dit is misschien een klein beetje cliché, maar je maakt vrouwen bijna altijd blij met iets wat glimt. Naast een mooie set oorbellen of een leuke armband is er natuurlijk nog veel meer keuze. Ook voor de mannen zijn sieraden steeds vaker te kopen als cadeau, wat dacht je van een stoere armband of een horloge. Lucardi adviseert je graag over een passend cadeau. 

3. Een romantische reis

Parijs, Rome en Venetië worden vaak geassocieerd met romantiek en who can blame them? Deze steden zitten vol met romantische trekpleisters. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een tochtje met een gondel door het prachtige Venetië? Kom eens langs D-reizen om jouw perfecte reis samen te stellen. 

4. Een bosje bloemen

Van bloemen wordt iedereen vrolijk toch?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen bij Madelief met de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je helemaal goed!

5. Niet vergeten: een kaartje!

Niks is leuker dan een lieve boodschap voor jouw Valentijn! Bij de Primera vind je de leukste Valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras je Valentijn als jouw kaart door de brievenbus valt op 14 februari!

Dus wil jij op Valentijnsdag je liefde in de watten leggen of je geheime Valentijn verrassen? Dan ben je in winkelcentrum Eggert aan het juiste adres.