Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Wil jij graag werken in winkelcentrum Eggert in Purmerend? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers!

Er zijn ruim 450 medewerkers uit Purmerend en omgeving werkzaam in winkelcentrum Eggert. Ben jij benieuwd naar de sociale betrokkenheid van Eggert? Lees meer >

Bijbaan of parttime schoonmaker | Jumbo

Bijbaan of parttime schoonmaker | Jumbo

16 mei 2022

Parttime Schoonmaker

Onze Jumbo winkel in Purmerend ziet er piekfijn uit. Zowel binnen als buiten. Van blinkende kassa’s tot glimmende vloeren. Het is zo schoon dat je bijna onze verse producten van de grond kan eten. Oké, niet letterlijk. Wat wél 100% klopt, is het plezier dat je haalt uit het schoonhouden van onze winkel. Met jouw werk als schoonmaker zorg jij ervoor dat iedere klant bij ons de leukste boodschappen kan blijven doen. Want daar ga jij voor. Elke dag weer.

Maak van klanten fans als Schoonmaker 

De ene keer ben je buiten bezig en zorg je dat de ingang van de winkel keurig is. Even later word je gevraagd om binnen een  schoonmaakklus te doen. Jouw werkzaamheden verschillen echt elk moment van de dag.  Dat maakt het ook zo aansprekend om bij ons te werken. Letterlijk, omdat je veel contact hebt met de klant, want je werkt gewoon wanneer de winkel open is. Dan is het aan jou om een gesprekje te hebben, direct te helpen of een collega om hulp te vragen. Als Schoonmaker bij Jumbo is jouw werk dus afwisselend en verder houdt het in dat je: 

  • schappen, toonbank of kassa schoonmaakt, ook zorg je voor schone winkelruiten. 
  • zorgt dat de kantine, toiletten en keuken schoon en netjes zijn.  
  • buiten ook zo je schoonmaaktaken hebt en zorgt dat het netjes blijft (vuilniszakken verwisselen, wegbrengen en rommel rond de winkel opruimen).  

Bijbaan Schoonmaker

Word onze beste schoonmaker en zorg ervoor dat de winkel en het terrein er beter uitzien dan alle andere. Door jou voldoen we aan de gestelde eisen met betrekking tot netheid en hygiëne en ziet de winkel er tiptop uit. Daar worden onze klanten blij van. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Interesse? Bekijk de volledige vacatures via deze link en meld je aan! 

Diverse medewerkerfuncties | Jumbo

Diverse medewerkerfuncties | Jumbo

16 mei 2022

Bijbaan Kassamedewerker

We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? Als kassamedewerker bij een supermarkt? Jaja…’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Vliegensvlug de producten scannen, een praatje maken met de klanten en goed verdienen. Je werkt daarnaast in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan!  

Jouw goal als kassamedewerker (bijbaan) 
Van boter tot kaas en van ei tot ui. Op de kassaband van Jumbo komt van alles voorbij. Jij pakt de producten van de band, scant ze of weegt ze eerst. Je noemt het bedrag en dat gaat bij jou natuurlijk gepaard met een gezellig praatje. Je regelt retouren, verwerkt emballagebonnen en controleert identiteitsbewijzen. Dan reken je af en help je misschien wel met inpakken van de boodschappentas. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Bijbaan vulploegmedewerker

Je werkt in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Word onze beste vakkenvuller en zorg ervoor dat de winkel er beter uitziet dan alle andere. Onze klant is voor jou koning(in) en je doet je uiterste best om hun vragen te beantwoorden en hun wensen te vervullen. Uiteraard zorg je er ook voor dat de schappen goed gevuld zijn, je precies weet waar alles ligt en de winkel netjes is. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Bijbaan verkoopmedewerker vers

Word onze beste verkoopmedewerker van de versafdeling (brood, vleeswaren of AGF) en zorg met jouw skills dat klanten altijd met heerlijk verse producten naar huis gaan. Naast dat je klanten helpt met hun vragen, zorg je ook dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn en dat ze perfect in de schappen liggen. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het! 

Verkoopmedewerker AGF

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Tevreden ben jij pas als je merkt dat een Klant tevreden is. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.
Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als verkoopmedewerker AGF maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met je collega's stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt.

Interesse? Bekijk de volledige vacatures via deze link en meld je aan! MBO Werken én Leren (BBL) | Jumbo

MBO Werken én Leren (BBL) | Jumbo

16 mei 2022

BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) wordt ook wel werkend leren genoemd. Binnen Jumbo bieden wij je de mogelijkheid om je MBO-diploma in combinatie met het werken bij Jumbo binnen 9 maanden tot 1,5 jaar te behalen. Als klap op de vuurpijl nemen wij ook nog eens de kosten hiervan op ons. Je kunt dus kosteloos je MBO 2, 3 of 4 diploma halen!

Onze opleiding

Je gaat één dag per twee weken naar school, de rest van de week werk en leer je bij Jumbo. De lessen volg je zoveel mogelijk bij jou in de regio, met medestudenten uit de buurt die óók bij Jumbo werken. Je werkt steeds in thema’s. Hierbij komen heel diverse onderwerpen aan bod. De theorielessen worden door een vakdocent  verzorgd en het leuke is dat je deze theorie meteen in de praktijk kunt brengen met opdrachten die op maat gemaakt zijn voor jouw werkplek.

We zorgen dus ook voor opleiding in de praktijk. Je wordt namelijk begeleid door een collega (jouw praktijkopleider). Daarnaast komt jouw BPV begeleider een aantal keer per jaar op bezoek om jou verder te helpen. Zo kun je dus onder professionele begeleiding aan de slag met de praktijkopdrachten in jouw Jumbo filiaal.

Wat zoekt Jumbo: 

  • Je bent voor mbo 2 en 3 minimaal 18 uur per week beschikbaar, en voor mbo 4 minimaal 24 uur per week;
  • Je beschikt over enige ervaring in het werken met collega’s, klanten en/of food;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Afhankelijk van de opleiding die je gaat volgen beschik je over een vmbo diploma of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo.

We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, omdat we vinden dat je bij ons het beste uit jezelf moet kunnen halen. Of je jezelf nu binnen een functie wilt ontwikkelen, of graag wil doorstromen naar een functie met meer verantwoordelijkheden. The sky is the limit! Bij Jumbo investeren we in jouw talent en daarom bieden we op maat gemaakte trainingen en opleidingen.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie! Vermeld ook in je motivatie voor welk BBL traject (mbo 2, 3 of 4) je in aanmerking zou willen komen.

Interesse? Bekijk de volledige vacature via deze link en meld je aan! 

Versspecialist | Jumbo

Versspecialist | Jumbo

16 mei 2022

Lijkt het je leuk om te werken met, maar ook meer te leren over broodsoorten, vleeswaren en verse maaltijden of juist over de aardappelen, groenten en fruit (AGF) afdeling? Wil je alle kneepjes van het vak bijleren? Dan is het werken als Versspecialist echt iets voor jou! Van adviseren, bereiden van proeverijen en demonstraties, tot zorgvuldig gevulde schappen met versproducten. Met een grote glimlach op je gezicht, want je voelt je helemaal thuis in jouw Jumbo in Purmerend. 

Maak van klanten fans als Versspecialist 

Je wilt fluitend naar je werk, dus daar hoort sfeer maken ook bij. Je inspireert de andere versmedewerkers met je creativiteit en coaching. Dat doe je trouwens ook in het contact met je klanten. Dankzij jouw ideeën zetten ze steeds weer iets lekkers op tafel. Je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rijtje: 

  • Coachen van het team op je versafdeling.
  • Je kennis aan zowel je medewerkers als je klanten overbrengen.
  • Het hele jaar door proeverijen organiseren. 

Interesse? Bekijk de volledige vacatures via deze link en meld je aan! 

Verkoop medewerk(st)er | Messo's

Verkoop medewerk(st)er | Messo's

14 april 2022

In het centrum van Purmerend vind je Messo's Bread & Juices. Op steenworp afstand van de Koemarkt in de Koestraat kun je terecht voor wat misschien wel de lekkerste broodjes van Purmerend genoemd mogen worden.

Kom je ons team versterken door lekkere broodjes te beleggen en kleurrijke smoothies te maken? We zoeken per direct iemand voor 20 uur met een horeca conform salaris. 

Interesse? Mail je sollicitatie naar info@messos.nl. Je kan tot 31 mei solliciteren. 

Verkoopmedewerk(st)er, chocolatier en banketbakker | Banketbakkerij Mastenbroek

Verkoopmedewerk(st)er, chocolatier en banketbakker | Banketbakkerij Mastenbroek

14 april 2022

Om ons team te versterken/uit de breiden zijn we op zoek naar zowel verkoopmedewerkers voor het weekend, doordeweeks, als chocolatier/banketbakker, op locatie Eggert.

Wij zijn een familiebedrijf, uitgegroeid tot inmiddels 5 verschillende locaties in de omgeving. We maken alles zelf, vers en enkel met eerlijke producten. Vriendelijk, behulpzaam en gezellig zien wij graag terug in onze verkoopmedewerk(st)ers!

Wat zoeken we? Verkoopmedewerk(st)er met of zonder ervaring. Volleerde chocolatier en volleerde banketbakker met ervaring. Het aantal uren is in overleg, zowel fulltime als zaterdagmedewerker. 

Interesse? Kijk snel op deze pagina of mail je CV en motivatiebrief naar werkenbij@mastenbroek-banket.nl

Verkoopmedewerk(st)er, zaterdag-/vakantiehulp | Care & Beauty Eggert

Verkoopmedewerk(st)er, zaterdag-/vakantiehulp | Care & Beauty Eggert

14 april 2022

Kom jij het Care & Beauty team versterken?

Care & Beauty zoekt nieuwe collega’s en zaterdag-/vakantiehulpen. Klaar met je examens? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Verantwoorde cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn keuzes waar wij als Care & Beauty graag bij helpen. Maar ook voedingssupplementen moeten van een goede en verantwoorde samenstelling zijn. Wij zijn bij uitstek de specialist om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Wat zoeken we? Iemand die klantgericht is, flexibel en geïnteresseerd in gezondheid. Je hebt minimaal een MBO opleiding en kan tijdelijk in dienst, met een mogelijkheid tot een vast contract. 

Interesse? Mail je CV en motivatiebrief naar arnovdvliet@hotmail.com