Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Wil jij graag werken in winkelcentrum Eggert in Purmerend? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers!

Er zijn ruim 450 medewerkers uit Purmerend en omgeving werkzaam in winkelcentrum Eggert. Ben jij benieuwd naar de sociale betrokkenheid van Eggert? Lees meer >

Vacature Maddox Jeans

Vacature Maddox Jeans

4 augustus 2020

Verkoopmedewerker (38 uur)

Met merken als; BOSS – Lyle & Scott – Cast Iron – PME Legend – Calvin Klein – Dstrezzed en nog vele andere top mode merken is MADDOX JEANS al jaren één van de meest toonaangevende winkels in de regio en trekt het een brede doelgroep aan.

Je bent spontaan, energiek en durft op klanten af te stappen. Met een proactieve houding en oog voor detail weet je onze klanten te boeien en te binden. Je wil elke klant helpen met echte aandacht en betrokkenheid.

Je bent medeverantwoordelijk voor het aanvullen en op orde houden van de winkel maar ook voor de visual merchandising en andere (dagelijks) voorkomende taken. Werken tijdens de koopavond en in het weekend is geen probleem voor jou.

Wil jij werken bij een dynamisch en toonaangevende winkel dan ben jij wellicht het visitekaartje van onze winkel en zijn wij op zoek naar jou!

De ideale kandidaat herkent zichzelf in onderstaand profiel;

  • Je hebt affiniteit met onze kleding en de doelgroep
  • Je bent een zelfstarter en commercieel aangelegd
  • Je bent sociaal en communicatief sterk met een representatieve uitstraling
  • Je hebt gevoel voor stijl en presentatie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in de omgeving van Purmerend
  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau
  • Verkoopervaring binnen het segment is een pre!

Herken je jezelf in het bovenstaande reageer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV en pasfoto naar:

Maddox Jeans t.a.v. Ron Schabracq aan ronschabracq@gmail.com

Vacature Adam Brandstore

Vacature Adam Brandstore

10 juli 2020

Vacature: Parttime medewerker

Wie zijn wij?

Adam is de grootste multibrandstoreketen van Nederland. Op dit moment staat de teller op 20 Adam Brandstores. In al onze winkels heeft u ruime keuze uit stijlvolle en sportieve collecties van Nederlandse en internationale topmerken. 

Wat vragen wij van jou?

Je bent commercieel, spontaan en gastvrij. Je kunt goed luisteren naar je klant en je bent gericht op de verkopp enom je klanten zo goed mogelijk te adviseren. Je bent creatief, ambiteus, doelgericht, nieuwsgierig en wilt iedere dag iets leren.

Solliciteren?

Stuur voor meer informatie je cv naar purmerend@adambrandstore.nl of loop even binnen in de winkel.