Care by DIO

Openingstijden

maandag 12:0018:00
dinsdag 09:3018:00
woensdag 09:3018:00
donderdag 09:3018:00
vrijdag 09:3021:00
zaterdag 09:3017:30
zondag 12:0017:00 *

* wij zijn ook geopend tijdens koopzondagen

beauty en verzorging, diversen, apotheek, gezondheidszorg

Adres & contact

Willem Eggertstraat
1441 CH Purmerend
www.diodrogist.nl

Volg Care by DIO via:

Care by DIO drogist in Purmerend neemt de tijd voor het beste advies op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging

Bij Care By DIO kun je terecht voor producten op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging. Wij zetten de consument op nummer één en nemen de tijd voor persoonlijke aandacht.

Care by DIO 

  • Deskundig > Eigenaar en personeel zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd. Op die manier zijn zij altijd in staat hun klanten een goed een deskundig advies te geven.
  • Dichtbij > Care by DIO is een echte buurtdrogisterij. Zij kent en waardeert haar klanten. De DIO drogist neemt de tijd, heeft een luisterend oor en heeft aandacht voor iedereen. Zij is toegankelijk, benaderbaar en laagdrempelig.
  • Je vindt wat je zoekt bij DIO > Met haar basisassortiment van ruim 16.000 artikelen biedt DIO een uitgebreide keuze aan A-merk artikelen en een eigen huismerk. Idyl Ons Huismerk staat voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en biedt een goed alternatief voor een A-merk. Voor klanten met speciale wensen wordt altijd een oplossing gecreëerd. Zo heeft DIO voor iedereen een passend aanbod.
  • Vertrouwd en voordelig > De producten die DIO verkoopt zijn altijd even vriendelijk geprijsd. Van A-merk tot Idyl , ons huismerk. En dan zijn er nog de wekelijkse aanbiedingen.

Kom gerust eens langs in winkelcentrum Eggert en laat je verrassen.