Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Winkels

Bekijk ons complete aanbod

Restaurant Purmerend

Warrie Knarrie: restaurant, bar en lounge in één. Die zijn naam leent aan de toenmalige eigenaar Dick Warbout (Warrie) die zich in de loop der tijd gemanifesteerd als een lokale held. Met zijn all-round horecaconcept is het een geliefd restaurant in Purmerend. Naast de bar- en lounge die tot in de avonduren open zijn, wordt er tijdens lunch en diner een grote diversiteit aan sandwiches en maaltijden geserveerd. Even een drankje doen met vriendinnen of een hapje eten? Hier ben je aan het juiste adres!

Brasserie in stijl

Naast de Warrie Knarrie is ook Brasserie Moccano te vinden in het winkelhart van
Purmerend. De ambiance en inrichting zijn formidabel op zijn zachtst uitgedrukt. Net als Warrie Knarrie kun je hier heerlijk lunchen en dineren.Voor een avondje drankjes doen met vrienden of vriendinnen kun je terecht in de lounge. Kom langs en proef zelf!

Internationaal uit eten in Purmerend

In het winkelcentrum Eggert is ook The Blue Lotus te vinden. In het Chinees-Indische restaurant kan iedereen gezellig mee voor het diner! Met een ruime bezetting van 120 zitplaatsen leent het restaurant zich voor zowel familie- en bedrijfsfeesten, als de lokale gezelligheidsdieren. Naast mogelijkheid tot afhalen van de gerechten in Purmerend en omstreken, staat The Blue Lotus ook garant voor een geslaagde catering. Voor de culinaire hapjes en maaltijden kun je dagelijks terecht bij dit restaurant!

Voor de vegetariërs onder ons is Fenicie een goede optie. Naast de broodjes worden ook salades en hummus-gerechten geserveerd. Ben je klaar en heb je genoten van de heerlijke maaltijden? één verdieping hoger kun je genieten van de Arabisch getinte sferen gecombineerd met de waterpijp of zoals de Egyptenaren zeggen: shisha. Zo kun je relaxt achterover leunen en genieten van alle smaken.

Openingstijden restaurants Purmerend

Ga voor openingstijden van Warrie Knarrie, Brasserie Moccano, Fenicie en The Blue Lotus, naar de bovenstaande links op deze pagina. Tot snel in winkelcentrum Purmerend!

Winkelen in Purmerend is nergens anders zo leuk als in Winkelcentrum Eggert. Er zijn ruim 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty. Daarnaast zijn er verschillende leuke lunchtentjes en restaurants waar je terecht kunt voor een lekkere lunch, koffie en gebak of uitgebreide maaltijd. Voor je dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn in het winkelcentrum. In Purmerend is winkelen een ware beleving mede door de gezellige evenementen en unieke acties die er worden georganiseerd. Wanneer zien we jou?

Parkeren tijdens het winkelen in Purmerend

Voordelig parkeren in Purmerend kan bij de Q-park parkeergarage. De garage is de goedkoopste optie om te parkeren in het centrum van Purmerend. Lees meer informatie over parkeren >