Vandaag geopend 13:00 - 18:00
Nieuws | Update sluiting 3e en 4e verdieping van Q-Park parkeergarage Eggert

Nieuws | Update sluiting 3e en 4e verdieping van Q-Park parkeergarage Eggert

20 december 2019

Update over de sluiting van de 3e en 4e verdieping van de Q-Park parkeergarage Eggert

Vanwege onderhoudswerkzaamheden blijven de 3e en 4e verdieping van Q-Park garage Eggert voorlopig nog gesloten. Om de overlast te beperken en de parkeercapaciteit zo snel mogelijk te verbeteren, wordt de 3e verdieping in het eerste kwartaal van 2020 weer opengesteld voor het publiek.

De 4e verdieping wordt medio 2020 gesloopt. Dit zal plaatsvinden in een rustige periode om mogelijke overlast voor winkelend publiek zo veel mogelijk te beperken. We onderzoeken de mogelijkheden en noodzaak voor herbouw.

Tijdens eerder onderzoek naar de onderhoudsbehoefte van de garage is gebleken dat de stalen constructie van de twee hellingbanen van de 3e naar de 4e verdieping en een aantal stalen liggers op de 4e verdieping van de parkeergarage door corrosie zijn aangetast. Deze dienen te worden vervangen.  

Alternatieve parkeermogelijkheden zijn terug te vinden op de parkeerplattegrond van de Gemeente Purmerend: https://www.purmerend.nl/sites/default/files/plattegrond_-_december.pdf

Lees meer
Update | Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping van Parkeergarage Eggert(2)

Update | Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping van Parkeergarage Eggert(2)

18 oktober 2019

Update over de sluiting van de 3e en 4e verdieping van de Q-Park parkeergarage Eggert

Sinds vorige week vrijdag is de 3e en 4e verdieping van de parkeergarage Eggert gesloten vanwege groot onderhoud. Wij betreuren dit ongemak en doen er alles aan om de overlast voor inwoners en ondernemers zo veel mogelijk te beperken, mede omdat de parkeerdruk al hoog is in het centrum van Purmerend. Echter veiligheid is de hoogte prioriteit en daarom is er gekozen om de 3e en 4e verdieping van de parkeergarage gesloten te houden. 

Oorzaak van de sluiting
Tijdens een reguliere controle van de parkeergarage zijn aandachtspunten geconstateerd aan de hellingbaan van de 3e naar de 4e verdieping. De stalen constructie van de hellingbaan van de 3e naar de 4e verdieping blijkt aangetast door corrosie. Deze hellingbaan ligt boven de hellingbaan die toegang geeft tot de 3e verdieping. Niet duidelijk is of de draagkracht van de hellingbaan hierdoor zodanig is aangetast dat de veiligheid in het geding is. 

Om elk veiligheidsrisico te vermijden blijft hierdoor ook de 3e verdieping helaas afgesloten. In deze garage is dit de enige hellingbaan van staal, de andere hellingbanen zijn van beton. De rest van de parkeergarage is constructief in orde.

Vervolgstappen
Inmiddels is er gestart met aanvullend onderzoek naar de constructie van de hellingbaan. De komende 3 weken wordt de status van de hellingbaan constructie middels deconstructief onderzoek nader onderzocht. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek wordt een plan van aanpak gemaakt.

Voor hoe lang (ongeveer) de huidige situatie gehandhaafd blijft zal blijken uit nader onderzoek, waarin de benodigde werkzaamheden geïnventariseerd worden. Naar verwachting zal de huidige situatie nog enkele maanden duren.

Naast de investeringen in winkelcentrum Eggert zijn wij als eigenaar voornemens om ook de parkeergarage Eggert te moderniseren.


Alternatieve parkeermogelijkheden zijn onlangs door de Gemeente geïnventariseerd en terug te vinden op de parkeerplattegrond van de Gemeente Purmerend: https://www.purmerend.nl/sites/default/files/plattegrond_-_december.pdf

Lees meer
Nieuws | Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping van Parkeergarage Eggert

Nieuws | Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping van Parkeergarage Eggert

11 oktober 2019

Vanaf vrijdag 11 oktober zijn de 3e en 4e verdieping van de Q-Park parkeergarage Eggert afgesloten.

Uit een voorlopige conclusie uit een reguliere controle van de parkeergarage is gebleken dat delen van deze verdiepingen op korte termijn toe zijn aan reparaties en groot onderhoud. Om elk veiligheidsrisico te vermijden is besloten om de 3e en 4e verdieping van de parkeergarage vrij te houden van auto’s en publiek

Op korte termijn wordt gestart met een nadere inventarisatie en vervolgens het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. 

Alternatieve parkeermogelijkheden zijn onlangs door de Gemeente geïnventariseerd en terug te vinden op de parkeerplattegrond van de Gemeente Purmerend: https://www.purmerend.nl/sites/default/files/plattegrond_-_december.pdf

Lees meer
Nationale Broer en Zus-dag

Nationale Broer en Zus-dag

25 september 2019

Nationale Broer en Zus-dag. 

Maandag 30 september is het zover. Een mooi moment om jouw broer en/of zus te laten weten hoeveel hij/zij voor jou betekent!

Deze speciale dag is door radio-DJ Giel Beelen uitgeroepen ter nagedachtenis aan zijn zus Saskia. Zij overleed in 2013 aan de gevolgen van kanker. De DJ wilde er een positieve draai aan geven en op deze manier wilt hij iedereen die een broer of zus heeft aanmoedigen elkaar te koesteren.

Wil jij jouw broer en/of zus op deze speciale dag in het zonnetje zetten? Koop de leukste cadeaus in winkelcentrum Eggert of kom gezellig samen langs! 

Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg leuke plekjes om lekker samen te eten en drinken. Bij onder andere Brasserie Moccano kun je terecht voor een heerlijke kop koffie en lunch. Moeten jullie maandag gewoon naar school of werk? Dan kun je natuurlijk ook nu alvast een mooi cadeautje kopen. Geef bijvoorbeeld een mooie cadeauset van Rituals, een leuk setje sieraden van Lucardi of een mooie bos bloemen van Madelief cadeau.

Genoeg te koop en te doen dus in winkelcentrum Eggert! Hopelijk tot snel!

Lees meer
Nieuws: Harddraverij - beperkt parkeren

Nieuws: Harddraverij - beperkt parkeren

29 augustus 2019

 

Op donderdag 12 september vindt de jaarlijke Harddraverij plaats.

De 144e editie

De harddraverijvereniging Prins Bernhard uit Purmerend organiseert sinds 1873 kortebaanwedstrijden in de binnenstad van Purmerend. Dit jaar is alweer de 144e editie. 

Beperkt parkeren

De Harddraverij wordt gehouden op de Nieuwstraat, welke de gehele dag afgesloten is. Ook de Q-park garage is niet voor auto's bereikbaar. Houd hier alstublieft rekening mee bij uw bezoek aan Eggert Winkelcentrum. 

Lees meer
Back 2 School

Back 2 School

20 augustus 2019

Rekenen, taal en gym. Leerlingen moeten er bijna weer aan geloven: de scholen gaan weer beginnen! Na zes weken van vakantie is het tijd om de schooltas weer in te pakken. Maar heb jij wel alle spullen in huis?

Denk aan schriften, mappen, een etui, een agenda, woordenboeken, een nieuwe rugzak en misschien wel een laptop. Koop de leukste schoolspullen bij winkelcentrum Eggert! Zo wordt naar school gaan weer een feestje! 

Agenda's 
Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een stoere, leuke, of mooie agenda? Dan is er keuze genoeg, want in het winkelcentrum vind je volop winkels waar jij jouw agenda kan scoren. Dit kan je doen bij onder meer Blokker, Primera en Hema, maar ook bij Intertoys en Zeeman. 

Nieuwe outfit
Wil jij je eerste schooldag helemaal een frisse start maken? Zoek dan een nieuwe outfit bij elkaar! Misschien koop jij jouw nieuwste kleding wel bij C&A, H&M of Score. Waar je ook van houdt, je vindt het hier allemaal! 

Winkelcentrum Eggert wenst je veel succes met het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Ik ga op vakantie en neem mee..

Ik ga op vakantie en neem mee..

15 juli 2019

Ik ga op vakantie en neem mee…

Yes, de vakantie staat voor de deur! Of je nou een jungletocht gaat maken, zeven dagen op het strand gaat liggen of lekker op de camping vertoeft: er zijn altijd een paar items die niet mogen ontbreken in jouw koffer. Welke van deze producten kun jij al afstrepen van jouw meeneem-lijstje?

Reisdocumenten

Het klinkt heel logisch, maar dit is wel een hele belangrijke: je reisdocumenten! Denk aan je tickets, legitimatiebewijs, boekingsbevestiging, zorgverzekeringspasje en je rijbewijs. Ook als je met kinderen reist, is het belangrijk om hun paspoort of ID-kaart niet te vergeten. 

Toiletspullen

Naast (bad)kleding, schoenen en een zonnebril, mogen de juiste toiletspullen natuurlijk ook niet ontbreken! Bij Rituals kun je terecht voor handige mini’s, zodat jij niet met grote flessen shampoo of douchegel hoeft te sjouwen, die je dan maar voor de helft gebruikt. Ook fijn: zo heb je meer ruimte over voor leuke souvenirs

Goede bescherming

Tenzij je naar de Noordpool gaat, is het heel erg belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Op vakantie ben je meer buiten en vaak schijnt de zon ook net wat feller (dat hopen we in ieder geval ;-)). Een zonnebrandcrème met de juiste beschermingsfactor is jouw go to. Ben jij benieuwd naar welke SPF het beste is voor jouw huid? Loop dan eens binnen bij Care by DIO voor het juiste advies! 

Camera

Vakanties zijn vaak de fijnste momenten van het jaar. Iedereen kan even tot rust komen, je bent heerlijk samen met je partner en/of gezin en je bevindt je op een prachtige plek. Dat wil je natuurlijk wel vastleggen! Vergeet daarom je camera niet in te pakken. Je kunt er ook voor kiezen om een wegwerpcamera mee te nemen, dan blijven de foto’s een verrassing tot na je vakantie. En wist je al dat je bij Hema een prachtig fotoboek kunt maken? Om al jouw herinneringen nog vaak te kunnen herbeleven! 

Winkelcentrum Eggert wenst je een hele fijne vakantie!

Lees meer
Nieuws | D-Reizen is verhuisd!

Nieuws | D-Reizen is verhuisd!

1 juli 2019

D-Reizen is verhuisd binnen Winkelcentrum Eggert! 

De winkelketen D-Reizen is van locatie veranderd binnen het winkelcentrum. D-Reizen is nu te vinden naast de Xenos op de eerste verdieping. D-Reizen heeft haar deuren al geopend en zijn helemaal klaar om de klanten te helpen bij hun perfecte reis.

Kom even gezellig een kijkje nemen in de vernieuwde winkel!

Lees meer
De leukste activiteiten voor Vaderdag!

De leukste activiteiten voor Vaderdag!

4 juni 2019

Op zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Hét moment om je vader eens extra te bedanken of in het zonnetje te zetten. Lijkt het jou leuk om samen met je pap of met het hele gezin een activiteit te doen? Bekijk hieronder onze tips! 

Samen fietsen

Vaderdag valt altijd in de periode waarin de kans groot is dat het zonnetje lekker schijnt! Is het niet gezellig om samen een flink stuk te fietsen? In verschillende delen van Nederland kun je leuke fietsroutes volgen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een route uit te stippelen. Vergeet bij warm weer niet om zonnebrand, iets te drinken en wat lekkers voor onderweg mee te nemen. Daarvoor kun je altijd terecht bij een van de winkels in Eggert. 

Spellenavond met het gezin

Geef je vader een leuk gezinsspel cadeau, waar jullie samen plezier van hebben tijdens een gezellige spellenavond met het hele gezin! Wat dacht je van de klassieke Party & CoKolonisten van Catan of De Legenden van Andor. Kom een langs bij een van onze winkels om een spel uit te zoeken. Ook een goede toevoeging: haal wat lekkers in huis of maak verschillende hapjes klaar waar jullie tijdens de spellenavond van kunnen smullen!

Een gezellige lunch

Verras je vader tijdens Vaderdag met een volledig verzorgde lunch. Is je vader bijvoorbeeld gek op een gekookt eitje, hartige taart of iets anders lekkers. Maak dit klaar en tover een enorme glimlach op zijn gezicht! Ingrediënten voor een volledig verzorgde lunch vind je bij onze verswinkels en supermarkt.

Winkelcentrum Eggert wenst alle papa's een fijne Vaderdag! 

Lees meer
De leukste zomertips voor jou op een rijtje!

De leukste zomertips voor jou op een rijtje!

28 mei 2019

Heb jij al zomerkriebels en kan je niet wachten op de vakantie? Wij zetten de leukste tips voor jou op een rijtje, waarmee jij bij goed of minder goed weer zeker deze zomer doorkomt!

Shop alvast je vakantiespullen

Heb jij een kampeervakantie op de planning staan? Zorg dan zeker dat je goed voorbereid bent! Aan de tent, luchtbedden en slaapzakken had je vast al gedacht. Maar vergeet je bijvoorbeeld ook niet de bordjes en bekertjes, een lamp wanneer het 's avonds donker wordt, een gasfles, een kooktoestel en andere materialen om mee te koken? In Eggert zijn er verschillende winkels waar je terecht kunt voor kampeerspullen en goed advies, zodat je volledig voorbereid (en zonder stress) op reis gaat. Maak van tevoren alvast een checklist met benodigde kampeerspullen, zodat je zeker weet dat je niets vergeet.  

Probeer de lekkerste ijsjes

Welk ijsje is jouw all-time favourite? Probeer eens samen met een vriend/vriendin juist een aantal smaken uit die je normaal niet zou kiezen! Smul samen van de verschillende bolletjes ijs en misschien zit er wel een smaak tussen die jullie nieuwe favoriet wordt. Ook een fijne bijkomstigheid: bij warm weer is een ijsje natuurlijk de perfecte verkoeling. 

Knap het huis op

Op een niet zo zonnige dag, is het natuurlijk heerlijk om een beetje te 'rommelen' in huis. Shop een aantal leuke woonaccessoires, waarmee je jouw interieur een hele nieuwe look geeft. Bontgekleurde kussens, een grappig wandrek voor je kranten en tijdschriften, mooie muurdecoratie of een flinke vaas met een grote groene plant kunnen al veel doen!  Wist je dat je jouw huis ook meer 'eigen' kan maken, door een keer fijne geurstokjes of geurkaarsen te proberen? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, waardoor je steeds weer wordt verrast. Kom gezellig langs bij een van onze winkels en geef je interieur een boost.

Kom gezellig lunchen 

In the mood for food? Ook als het zonnetje schijnt, is het belangrijk om goed te eten (en te drinken natuurlijk). Wellicht heeft een fris belegd broodje of een goed gevulde salade dan meer je voorkeur, dan een warme maaltijd. Waar je ook zin in hebt, in Winkelcentrum Eggert vind je een mooi aanbod aan brasseries, lunchrooms en andere horecagelegenheden. 

Hopelijk kom jij met onze tips, de zomer prima door! 

Lees meer
Nieuws | Xenos komt terug in Eggert!

Nieuws | Xenos komt terug in Eggert!

8 mei 2019

Xenos komt terug in Eggert met een compleet vernieuwde winkel! 

Opening Xenos

De winkelketen Xenos keert terug naar Eggert en opent haar deuren op de bovenste etage in het winkelcentrum, op de plek waar tot begin deze maand Big Bazar zat. Tijdens de opening lanceert Xenos de vernieuwde winkelformule en een gloednieuw assortiment. Xenos opent haar deuren op 17 mei. 

Houd onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie over de opening. 

Lees meer
Zo maak jij een perfect Moederdag ontbijt!

Zo maak jij een perfect Moederdag ontbijt!

29 april 2019

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Natuurlijk zijn we het hele jaar door blij met onze lieve mama's, maar op deze dag zetten we ze extra in het zonnetje! 

Verras haar met een Moederdag ontbijt

Is het niet heerlijk om wakker te worden op de zondagochtend en verrast te worden met een volledig verzorgd ontbijt? Dat kan jouw lieve moeder vast waarderen, daarom hebben we hieronder een aantal ontbijt-ideeën op een rijtje gezet. 

Aardbeien-banaansmoothie met kokosyoghurt 

Mix 250 gram aardbeien, een banaan en kokosyoghurt (of een andere yoghurt naar keuze) in een blender tot een gladde smoothie. Serveer in een mooi longdrinkglas met 2 halve aarbeien on top en klaar is de smoothie!

Wentelteefjes met vanillesuiker

Klop 1 ei, 2 zakjes vanillesuiker, 1 theelepel kaneel en 250 ml melk in een schaal. Snijd de korstjes van 6 sneetjes wit casinobrood. Dip de sneetjes 1 voor 1 door het eimengsel en giet het overige mengsel over de boterhammen. Verhit roomboter (ongeveer 20 gram) in een koekpan en bak eerst de ene helft van de wentelteefjes mooi goudbruin. Keer ze halverwege natuurlijk een keer om. Verhit volgens nog wat roomboter in de pan en bak de andere helft van de wentelteefjes. Het hele gezin kan van deze wentelteefjes genieten, eet smakelijk! 

Toast met avocado en tomaat

Rooster 4 sneetjes donkerbruin of volkorenbrood. Snijd 50 gram cherrytomaten in kwarten. Snijd 1 eetrijpe avocado in dunne partjes. Leg de toast op een bord en verdeel de stukken avocado, de tomaten en wat kiemgroenten over de toast. Bestrooi met een beetje peper en serveer!

Wil je met het hele gezin genieten van bovenstaande ontbijt-ideeën? Maak dan wat meer en smul samen van een heerlijk Moederdag ontbijt! 

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels in winkelcentrum Eggert, om een lief Moederdag cadeau te scoren. 

Fijne Moederdag! 

Lees meer
De 4 leukste dames trends voor de lente!

De 4 leukste dames trends voor de lente!

19 maart 2019

Yes, het is weer lente! De bloemetjes gaan bloeien, het zonnetje gaat weer meer schijnen en… het is tijd voor een lente update van je kledingkast! Wil jij weten wat de 4 leukste trends zijn voor het aankomende seizoen? Lees dan snel verder.

1. Mooi geel is niet lelijk

Geel is dé kleur voor deze lente! Deze zonnige kleur zal je terugvinden in jasjes, tops, broeken en schoenen. En wees niet bang om dit allemaal met elkaar te combineren, want hoe meer geel, hoe beter! Daar wordt iedereen wel vrolijk van, toch?

2. Praktisch en prachtig

De cargo broek, ook wel bekend als ‘die broek met heel veel zakken’, komt weer helemaal terug deze lente! Dat is heel fijn, want de broek is niet alleen mooi, maar ook praktisch! Je kunt er namelijk al je waardevolle spullen in kwijt. De cargo broek komt in verschillende stoffen en kleuren, van katoen tot legergroen tot denim. Je kunt er een t-shirt boven dragen voor een casual look, maar de cargo broek kan ook zeker chique worden wanneer je hem combineert met een mooie blazer. Voor ieder wat wils!

3. Bescherm je ogen!

Vorig jaar waren de kleinere zonnebrillen nog hip, maar vanaf deze lente zul je steeds meer grote en oversized zonnebrillen terugzien! Perfect voor als je nog niet helemaal wakker bent. ;-) En natuurlijk ook veel beter om je ogen te beschermen tegen het zonlicht!

4. Hoedjes & sjaals

Hoedjes worden een heel populair accessoire deze lente. Van grote, rieten hoeden tot kleinere, meer bescheiden varianten: probeer ze allemaal uit en kijk wat het beste bij jou past! Ben je niet zo’n hoeden mensen? Geen zorgen, je kunt ook een mooie sjaal om je hoofd knopen!

Krijg jij al kriebels om je garderobe aan te vullen met bovenstaande trends? Kom dan snel naar winkelcentrum Eggert, we hebben namelijk heel veel winkels waar je deze lente items kunt vinden!

 

Lees meer
De leukste Valentijnsdag tips en ideeën!

De leukste Valentijnsdag tips en ideeën!

5 februari 2019

De meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag, staat bijna voor de deur! Heb jij een geliefde die je graag wilt verrassen, maar weet je niet zo goed hoe? Wij hebben de leukste Valentijnsdag tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Persoonlijke boodschap

Niks is leuker dan een lieve boodschap voor jouw Valentijn! Bij Primera vind je de leukste Valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras je Valentijn als jouw kaart door de brievenbus valt op 14 februari!

2. Gek op bloemen!

Van bloemen wordt iedereen vrolijk toch?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen bij Madelief met de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je helemaal goed!

3. Cadeautips

Wil je graag iets cadeau geven, maar weet je niet wat? Een sierraad van Lucardi of geschenkpakket van Rituals doen het natuurlijk altijd goed, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een mooi fotolijstje van Casa met een leuke foto van jullie samen erin. 

4. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat is op 14 februari niet anders. Bij Hema hebben ze schattige Valentijns chocolaatjes en snoepgoed. Je kunt je geliefde ook meenemen naar Brasserie Moccano voor een heerlijke lunch. Of bestel iets bij The Blue Lotus en eet dit gezellig samen op de bank met een romantische film op.

Veel succes met het uitzoeken van jouw verrassing. Met deze tips en ideeën zorg jij vast en zeker voor een onvergetelijke Valentijnsdag!

Lees meer
Nieuws | Parkeren in Purmerend

Nieuws | Parkeren in Purmerend

17 januari 2019

De parkeergarage 't Lammetje in de binnenstad van Purmerend is per maandag 21 januari niet meer in gebruik. Parkeergarage Q-Park Eggert is een goed alternatief om je auto te parkeren, wanneer je een bezoek brengt aan winkelcentrum Eggert. 

Parkeren in Q-Park Eggert

Q-Park Eggert beschikt over wel 400 parkeerplaatsen. Ook zijn er 4 mindervalide plekken bij de deuren richting winkelcentrum Eggert. De parkeergarage is van maandag t/m zondag 24/7 geopend. Q-park Eggert is de goedkoopste garage van Purmerend om kort te parkeren. Je vindt deze parkeergarage op Nieuwstraat 67 in Eggert. 

Parkeergarage 't Lammetje in centrum Purmerend is gesloten vanaf 20 januari om 18:00 uur. De komende weken wordt 't Lammetje gesloopt en hier komt een parkeerterrein met ongeveer 100 parkeerplekken voor terug.

Van harte welkom in winkelcentrum Eggert! 

Lees meer
Nieuws: Kom sale shoppen

Nieuws: Kom sale shoppen

11 januari 2019

Het is sale in Eggert Winkelcentrum! Dat betekent dat je bij veel van onze winkels kunt profiteren van mooie aanbiedingen en hoge kortingen. 

Wees van harte welkom in Eggert Winkelcentrum tijdens de sale periode. 

4 tips om van je winterdip af te komen!

4 tips om van je winterdip af te komen!

7 januari 2019

Heb jij na de feestdagen ook last van een winterdipje? Geen zorgen, wij hebben 4 tips voor jou om uit die wintersleur te komen!

 1. New year, new you

We weten allemaal wel dat shoppen, naast dat het gezien kan worden als sport, ook rustgevend werkt, toch? Het is ook hartstikke fijn om jezelf en je garderobe af en toe te boosten. En er is geen beter moment om dit te doen dan in januari, want: new year, new you! Neem bijvoorbeeld een frisse coupe bij Martin Hair en steek jezelf in een nieuw jasje bij Shoeby, Kelly Fashion of WE Men.

2. Verwenmomentjes

In de winter is het extra belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt. Soms is het fijn om daar een beetje hulp bij te krijgen. Dan kun je terecht bij Care by DIO of Rituals, waar je de fijnste producten voor je huid en lichaam kunt vinden. Zorg dat je een aantal keer per week een momentje voor jezelf neemt. Neem dan bijvoorbeeld een lekker warm bad en smeer jezelf na afloop in met een voedzame bodylotion. Zo ga jij geheid stralen, van binnen én buiten! En… Dit geldt natuurlijk voor zowel dames als heren. ;-) 

3. Verse bloemen

Iedereen wordt vrolijk van een bos verse bloemen! Ze brengen kleur en gezelligheid in huis en zorgen, net als planten, dat de lucht gezuiverd wordt. Daarnaast kun je elke keer variëren van kleur en soort, net wat bij je stemming past. Bij Madelief vind je de mooiste bloemen voor op jouw keukentafel. Om (nog) meer kleur toe te voegen aan je interieur en aan deze grauwe winterdagen!

4. Ga de zon achterna

Mocht je nou echt helemaal klaar zijn met de winter en het koude weer, dan kun je natuurlijk altijd bij D-Reizen terecht om een lekkere zonvakantie te boeken!

Lees meer
Nieuws: Kerstcadeau Tips

Nieuws: Kerstcadeau Tips

15 november 2018

Nog iets meer dan een maand en dan is het Kerst! Tijd voor glühwein, de boom optuigen en… Kerstcadeautjes kopen! Vind jij dat elk jaar ook zo lastig? En wil je er het liefst zo snel mogelijk van af zijn? Dan hebben wij een paar tips voor je!

Tip 1: Begin op tijd

Niemand wil last minute nog op zoek gaan naar een hele berg cadeaus om er vervolgens achter te komen dat alles van jouw lijstje is uitverkocht. Daarom is het fijner om op tijd te beginnen met shoppen! Probeer bijvoorbeeld begin december een shopdag in te plannen. Mocht je dan nog iets missen, dan heb je ruim de tijd om dit nog aan te schaffen.

Tip 2: Lijstjes, lijstjes, lijstjes!

Als je het moeilijk vindt om zelf cadeautjes te bedenken voor je vrienden of familie, vraag dan of ze jou een verlanglijstje kunnen sturen. Heb je alle lijstjes verzameld? Dan kun je de items inplannen in bijvoorbeeld verschillende categorieën of winkels zodat, wanneer je op pad gaat, je snel en gemakkelijk alles bij elkaar shopt!

Tip 3: Ken je prijzen

December is al een dure maand, dus het is fijn om te besparen waar dit mogelijk is. Handig is daarom om van tevoren op internet of in de actiefolders de prijzen van jouw cadeaus te vergelijken bij verschillende winkels. Zo weet je waar je terecht kan voor de goedkoopste prijs en ben je gelijk op de hoogte van andere leuke kerstacties!

Tip 4: Plan je route

Als je écht snel klaar wilt zijn, is het slim om van tevoren je looproute te bepalen. Dit kun je gemakkelijk doen met onze plattegrond. Zo blijf je gefocust en word je niet afgeleid door andere leuke winkels in ons centrum. 

Tip 5: Enjoy!

Als je bovenstaande tips volgt, komt het vast goed met jouw kerstinkopen. Mocht het nou niet lukken met een cadeau, maak je dan geen zorgen! Het belangrijkste is natuurlijk dat jij kunt genieten van de feestdagen en ja, ook van alle drukte eromheen. Succes! 

Wees van harte welkom in winkelcentrum Eggert voor alle kerstinkopen.

Lees meer
Nieuws: Vakantievoorpret bij Sportsworld!

Nieuws: Vakantievoorpret bij Sportsworld!

5 juni 2018

Op de eerste verdieping van ons winkelcentrum bevindt zich de grote sport- en recreatiewinkel Sportsworld.

Ruime keuze aan badmode

Met een ruime keuze aan zomerkleding en badmode haal je het zomergevoel direct in huis. Zwembroeken, bikini’s en badpakken in allerlei leuke vormen en kleuren, voor zowel de recreatieve als actieve vakantieganger!

Vakantievoorpret

Wist je dat er naast de zomerkleding en badmode bij Sportsworld ook nog allerlei andere vakantieartikelen verkrijgbaar zijn? Duikbrillen, opblaasdieren, hoeden, slippers, noem maar op. Loop gerust de ruime winkel binnen, het professionele team helpt je graag bij het vinden van de juiste artikelen voor een perfecte zomervakantie.

Na een bezoek aan de winkel krijg je nog meer zin om op vakantie te gaan!

Lees meer
Moederdag cadeau tips!

Moederdag cadeau tips!

9 mei 2018

Zondag 13 mei is het weer Moederdag! Uiteraard verdient iedere moeder het om elke dag in het zonnetje te staan, maar tijdens Moederdag mag dat een beetje extra. Ben jij nog opzoek naar een passend cadeau? Bekijk dan hieronder welk type jouw moeder is, en zie bij welke winkel(s) jij je Moederdagcadeau vervolgens kan halen!

1. De sportieve moeder

Deze moeder is een echte fitmama, ze staat het liefst elke dag in de sportschool! Voor deze moeder is Sportsworld dé perfecte winkel. Voor elke sport, ervaren of amateur, heeft Sportsworld een geschikt cadeau in huis!

2. De natuurliefhebbende moeder

Deze moeder heeft groene vingers en is dol op bloemen! Bij Madelief vind je voor deze moeder de perfecte bos bloemen of planten.

3. De verzorgde moeder

Deze moeder verzorgt niet alleen jullie goed maar ook zichzelf! Ze is dol op parfum, bodycreams, make-up, nagellak en andere beauty producten! Voor haar kan je goed terecht bij  Rituals en Hema.

4. De modebewuste moeder

Deze moeder is dol mode! Ze is dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Voor haar kan je een passend cadeau vinden bij Bonita, Bijoutiek, C&A, Didi, Hema, H&M, Kelly Fashion, Lucardi, Miss Etam, Nelson, Steps of Ziengs. Meer dan genoeg keuze dus!

5. De levensgenietende moeder

Deze moeder kan echt genieten van lekker eten & drinken! Zoete of hartige lekkernijen zijn altijd welkom. Bij Albert Heijn, Brasserie Moccano, Doppio Espresso, Jamin, Multi-ijs, Mastenbroek, The Blue Lotus, Vishandel Schilder en Warrie Knarrie kan je zeker terecht voor jouw moeder! 

 

Lees meer

Afgelopen events van Eggert

Event: Kerst in 't Eggert

Event: Kerst in 't Eggert

21 december 2019 - 22 december 2019

Kerst in winkelcentrum Eggert!

De mooiste tijd van het jaar zit er weer aan te komen. Ook in winkelcentrum Eggert is er van alles te doen tijdens de feestdagen.

Heb jij geen tijd om je cadeaus in te pakken of ben je er gewoon niet zo goed in? Dan hebben wij de perfecte oplossing! In winkelcentrum Eggert is er namelijk een gratis inpakservice op zaterdag 21 en zondag 22 december, waar jij jouw kerstcadeaus kosteloos kunt laten inpakken. De inpakservice zal aanwezig zijn op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Naast deze inpakservice is er natuurlijk ook een Kerstman in het winkelcentrumDus zijn er nog dingen die jij de Kerstman wilt vragen? Kom dan op zondag 22 december langs in winkelcentrum Eggert, want daar zal de Kerstman samen met zijn kerst engel rond lopen. De Kerstman en zijn kerst engel zullen van 13.00 tot 13.45 uur en van 14.15 tot 15.00 uur door het winkelcentrum lopen om op de foto te gaan en al jullie vragen te beantwoorden.

De winkels zijn op eerste en tweede kerstdag gesloten, maar op alle andere dagen zijn de winkels open voor al jouw fantastische kerstinkopen.

Fijne kerst namens winkelcentrum Eggert!

december-2019-1200x1200-meetgreetkerst.jpg december-2019-1200x1200-inpak-1.jpg

Lees meer
Event: Black Friday Shopping Night

Event: Black Friday Shopping Night

29 november 2019

Kortingen, kortingen en nog eens kortingen! Leg je portemonnee en een grote shoptas maar vast klaar, want vrijdag 29 november is het Black Friday Shopping Night in winkelcentrum Eggert!

Naast een avond vol leuke aanbiedingen, zijn er nog veel meer redenen om die dag naar Eggert te komen. Op verschillende locaties in het winkelcentrum is volop muziek. Speciaal voor deze avond komt onder meer Lange Frans naar Purmerend toe.

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Er is nog veel meer te doen!

Programma :

Start: 19.00 uur
- DJ Arnold
- DJ Auto - Radio Barkas (entree Albert Heijn)

Vanaf 19.30 uur
- Optreden lokale dansschool Dance Center Dynamic
- Rondlopende steltenact

22.00 – 22.30 uur
- Optreden Lange Frans

23.00 uur
- Einde Black Friday Shopping Night

Vanaf 19.00 uur start de Black Friday Shopping Night. Tot 23.00 uur ben je welkom om langs te komen!

Hopelijk zien we je dan!

 

Bekijk de foto's van Black Friday 2018! Bekijk de foto's van Black Friday 2018!

Lees meer
Kids Heroes

Kids Heroes

26 oktober 2019

Het is weer zover! Zet zaterdag 26 oktober alvast in je agenda, want dan komen al jouw kidshelden naar Winkelcentrum Eggert tijdens het Kids Heroes event! 

Kids Heroes

Kids Heroes vindt plaats in Winkelcentrum Eggert op zaterdag 26 oktober van 11:00 tot 16:00 uur. Naast de leukste Meet & Greets met helden als Anna & Elsa, Shaun het Schaap en Spongebob Squarepants kan jij ook een hele bekende YouTuber ontmoeten. De bekende YouTuber Milan Knol komt namelijk speciaal langs in ons winkelcentrum!

Programma

11:00 tot 11:45 uur | Meet & Greet met Anna & Elsa
12:30 tot 13:15 uur | Shaun het Schaap
13:45 tot 14:30 uur | Spongebob Squarepants
15:00 tot 16:00 uur | Youtube Hero: Milan Knol

Zaterdag 26 oktober

We verwachten zaterdag veel drukte in het winkelcentrum. Dat is natuurlijk gezellig, maar daarom hebben we ook een aantal regels om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

- Er worden geen handtekeningen uitgedeeld;
- Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand; 
- Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Iedereen is van harte welkom in Winkelcentrum Eggert!

Lees meer
Event: Smartlappendag

Event: Smartlappendag

13 september 2019

Op vrijdag 13 september is het Lappendag in Purmerend! In het Eggert hebben we dit omgedoopt tot Smartlappendag! Een gezellige dag die je zeker niet mag missen! 

Smartlappendag

Geniet op vrijdag 13 september van 10:00 - 17:00 uur van Hollandse muziek met onder andere de populaire volkszanger Joost de Vries én niemand minder dan Dries Roelvink. Ook staan er kraampjes voor de winkels met hun final sale en zijn er natuurlijk mega kortingen en leuke deals. Er is verder ook leuk entertainment met o.a. een draaiorgel, accordeonist en meer!

De winkels in winkelcentrum Eggert zijn natuurlijk gewoon geopend van 09:30 tot 21:00, dus ook hier kan je terecht voor een nieuwe aankoop of voor de wekelijkse boodschappen. 

Graag tot ziens tijdens de Smartlappendag! 

Lees meer
Event: Summer Night Shopping

Event: Summer Night Shopping

28 juni 2019

Vrijdag 28 juni is het weer zover: Summer Night Shopping! Niet zomaar een koopavond, maar extra lang door shoppen tot 23.00 uur!

Summer Night Shopping in Purmerend

Tijdens Summer Night Shopping op 28 juni is er van alles te doen in en om het winkelcentrum. Zo is het winkelcentrum gezellig en zomers aangekleed en zijn er diverse winkelacties.

Uniek entertainment

Natuurlijk is er ook genoeg entertainment aanwezig. Verwacht toffe DJ acts en uniek lopend en rijdend entertainment. Ook zal er op het Eggertplein een exotische live band spelen en kun je gratis op de foto in een fantastische foto booth!

Meer informatie volgt snel!

Lees meer
Event: Paasbest Purmerend

Event: Paasbest Purmerend

13 april 2019 - 13 april 2019

Op zaterdag 13 april a.s. is het Paasbest Purmerend in winkelcentrum Eggert!

Het thema van dit gezellige evenement is 'EGG.ART". Er zullen diverse paas knutsel activiteiten voor kinderen zijn én niemand minder dan kunstenares Sylvia Schrama zal haar kunsten vertonen op een mega ei! Wie mag dit echt niet missen?

Datum & tijd

Zaterdag 13 april van 10.00 uur - 17.00 uur.

Lees meer
Event: Lente Koopjesmarkt

Event: Lente Koopjesmarkt

29 maart 2019 - 29 maart 2019

Op vrijdag 29 maart 2019 is het weer zo ver: Lente Koopjesmarkt in winkelcentrum Eggert!

Lente Koopjesmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement in de binnenstad van Purmerend en winkelcentrum Eggert. Overal staan marktkramen en kunnen mensen leuke koopjes en goede deals scoren. In het winkelcentrum zal ook entertainment zijn.

Datum & tijd

Je bent van harte welkom op vrijdag 29 maart. De Lente Koopjesmarkt is van 9.00 tot 17.00. Wel blijft het winkelcentrum natuurlijk gewoon tot 21.00 uur open, omdat het ook koopavond is.

Lees meer
Pietenplein

Pietenplein

18 november 2018 - 2 december 2018

Zondag 18 november

Intocht Sinterklaas
Na de intocht in het centrum van Purmerend zal Sinterklaas ook naar het winkelcentrum komen om het Pietenplein te openen. Sinterklaas wordt verwacht in het winkelcentrum vanaf 15.00 uur.

Zaterdag 24 november

Pietenfeest: Knutselen met Pieten
Kom gezellig knutselen met de Knutselpietjes tussen 12.00 en 16.00 uur!

Zondag 25 november

Meet & Greet met Sinterklaas
Geef Sinterklaas een hand en ga met hem op de foto tussen 13.00 en 14.00 en 14.30 tot 15.30 uur.

Knutselen met Pieten
Kom gezellig knutselen met de Knutselpietjes tussen 12.00 en 16.00 uur!

Zaterdag 1 december

Gratis Inpakservice
Laat uw cadeaus gratis inpakken door onze fantastische inpakdames tussen 12.00 en 16.00 uur!

Pietjes in Eggert
Strooiende Pieten door het winkelcentrum! 

Zondag 2 december

Knutselen met Pieten
Kom gezellig knutselen met de Knutselpietjes tussen 12.00 en 16.00 uur!

Lees meer
Event: Black Friday Shopping Night

Event: Black Friday Shopping Night

23 november 2018 - 23 november 2018

Op vrijdagavond 23 november is het Black Friday Shopping Night in Winkelcentrum Eggert! Een avond die in het teken staat van muziek, entertainment en leuke deals. 

Black Friday

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving en staat voor het begin van het koopseizoen voor de kerstdagen. Deze koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel winkels doen mee met dit concept met aantrekkelijke deals. Sla alvast je slag voor de feestdagen tijdens Black Friday Shopping Night

Optreden Danny de Munk

De jaarlijkse gezellige Shopping Night begint op vrijdag 23 november vanaf 19:00 uur. Veel winkels zijn geopend tot 23:00 uur en bieden leuke kortingen en deals aan. 

Dat is nog niet alles. Tijdens deze speciale avond kan je ook genieten van een geweldig live optreden van Danny de Munk! Hij zal optreden om 22:00 uur: dat mag je zeker niet missen!

Win met je kassabon!

Heb jij heerlijk gewinkeld tijdens Black Friday Shopping Night in het Eggert? Upload vanaf vrijdag 23 november je kassabon op onze website en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. 

  • Deelname mogelijk tussen vrijdag 23 november 2018 vanaf 19:00 uur en vrijdag 30 november 2018 tot 23:59. uur. 
  • Alleen aankopen op 23 november 2018 tussen 19:00 en 23:00 uur tellen mee. Datum en tijdstip moeten op het bonnetje leesbaar zijn. 
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 4 december. 
  • Bekijk rechts op deze pagina het PDF bestand voor alle actievoorwaarden. 

Wees van harte welkom in Winkelcentrum Eggert tijdens Black Friday Shopping Night! 

Lees meer
Smartlappendag

Smartlappendag

14 september 2018 - 14 september 2018

Op vrijdag 14 september is het Lappendag in Purmerend! In het Eggert hebben we dit omgedoopt tot SMARTlappendag! Een gezellige dag die je zeker niet mag missen! 

SMARTlappendag

Geniet op vrijdag 14 september van 09:00 - 17:00 uur van Hollandse muziek met onder andere de populaire volkszanger Dario uit Amsterdam. Ook is er leuk entertainment aanwezig en een gezellige indoor koopjesmarkt waar je lekker kan winkelen.

De winkels in winkelcentrum Eggert zijn natuurlijk ook geopend, dus ook hier kan je terecht voor een nieuwe aankoop of voor de wekelijkse boodschappen. 

Graag tot ziens tijdens de Smartlappendag! 

Lees meer

In winkelcentrum Eggert kun je een middag shoppen uitbreiden met een late lunch , een borrel of een diner.
Maar naast meer dan 50 winkels onder 1 dak en onze ruime openingstijden biedt Eggert nog veel meer. Zo zijn er regelmatig leuke evenementen in Purmerend, georganiseerd door het winkelcentrum. Dank aan workshops voor kids en thematische acties rondom de feestdagen. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Een van de vele evenementen in Purmerend van 2018 is de extra lange koopavond. Ook winkelcentrum Eggert doet mee aan deze gezellige avond. Maar naast shoppen tot de late uren, is er meer nieuws. Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen in het winkelcentrum?

Wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!